dimecres, 7 d’octubre del 2009

Confessions (un mes més...)


Després de pujar al cim més alt, ara contemplo la vista davant meu: des de d'aquí veig la baixada, ja no tant inclinada ni tant dura com l'ascenció i allà al fons veig la plana, plàcida i serena, però tampoc exempte d'entrebancs ni tampoc amb la seguretat de no tornar a trobar un marge, un turó o una muntanya ben alta.


Així és la vida i ho hem d'admetre: sempre hi haurà un cim per fer i en aquest cas l'esforç és la nostra millor eina per superar-lo. Aquest ja l'he superat... bé d'aquí a un mes ja hauré deixat la muntanya enrere, ara toca baixar-la amb el millor de mi: paciència i bona cara.


A la pujada he pogut descansar de tant en tant:


1. Ha nascut la filla de la meva cosina: l'Ada.

2. He llegit dos llibres fantàstics i totalment recomanables: Les edats perdudes, de la Judith Pujadó i un llibret que es diu l'Arpa sense encordar de l'Eduard Gorey. Dues joies que m'han servit d'avituallament en aquestes parades.

3. He vist un musical divertit i marxós: "Hoy no me puedo levantar"

4. He rebut visites inesperades i molt agradables d'amics del Delta: la Núria, l'Isamel i la Matilde.

5. He rebut mostres de suport, d'estimació i d'amistat de moltíssima gent que estimo.


Aquests petits oasis han contribuit al cim i mereixen que avui els recordi per oblidar quines competències té un ple de l'ajuntament o quines funcions té una col·lecció d'una biblioteca nacional o fins i tot quin contingut té el capítol I de l'Estatut perquè realment ara JA NO M'INTERESSA per res.

2 comentaris:

  1. Bé,bé, bé....La paciència és la mare de la ciència, ja queda poquet per tot plegat. Però....no saps mai perquè et podrà servir saber els que son els contractes de regulació harmonitzada, que Espanya és un esta social, democràtic i de dret, i que la sobirania la té el poble....l'atzar és així d'estrany i té sorpreses igual arribes a la presidència del govern.... i aleshores ja ho veuràs....Prou tonteries , us estimo. Un petó!!!

    ResponElimina
  2. Ui! Em sembla que si arribés a la presidència no caldria saber tot això! Creus que en Montilla o en ZP saben alguna cosa d'aquestes? Jo, sincerament no ho crec. Petonassos a cabassos i mooolts ànims!

    PD: Estic rumiant un piló de projectes nous per la biblio! Pensa que d'aquí a un mes estarem pensant un pla per ser una súper biblio!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...