dimecres, 14 d’octubre del 2009

Desmitificant camioners, admirant un amic



Sí, sí, a casa tenim un amic camioner. En Jordi (aquest és el seu nom) sempre li han agradat els cotxes, les motos i tot el que tingui rodes. Penso que si la vida li hagués anat una mica diferent l'hauríem vist córrer un D'Akar o un ral·li Costa Daurada.


Amb en Jordi hem tingut llargues converses sobre política i hem arreglat el món moltíssimes vegades. Li encanta llegir el diari i anar a fer el tallat (curt de cafè, això sí) al bar. La cervesa ni la toca i estima els animals i la natura.
Després de passar una època sense feina ara és camioner. Ens agrada veure'l entusiasmat amb els viatges que fa a França, Alemanya, Bèlgica, Itàlia... Quan ve, cap de setmana sí i cap de setmana no, ens explica històries i ens ensenya alguna foto. M'agrada escoltar-lo, són experiències que jo no he viscut ni viuré, però que ell vol compartir amb nosaltres.
Com podeu veure a les fotos en Jordi porta una bici al camió i així aprofita per fer exercici. També té un fogonet i pot menjar com a casa. En Jordi sap espavilar-se molt bé!








La biblioteca del poble Buvilly. No em vaig poder estar de demanar-li fotos de biblios!


I aquest és el camió, bé, el trailer! Déu n'hi dó!
Espero que li vagi molt bé per aquestes carreteres de món i que sempre torni amb una història o altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...