dilluns, 15 d’agost del 2011

Presentació oficial del ramat de casa

Ens agraden els animals i el que no ens agrada gens és que pateixin. Per això ens hem trobat que a casa nostra ja tenim un bon ramat d'animals, tots recollits del carrer: en Benet, la Neula, en Missi, la Tuni i en Heavytz. Tots es porten molt bé entre ells i tots tenen la seva personalitat. Avui penjo algunes fotos perquè ells també es mereixen sortir al bloc, són part de la família.


En Benet: el vam trobar prop de Sant Benet, camí del Monclar. Estava lligat amb una cadena d'un metro de llarg que arrossegava per terra i estava lligada a un collar fet de filferro amb ferides importants. És el primer gos de casa.

En Heavytz és l'últim d'arribar. Cliqueu aquí per saber la història.

En Missi va ser una donació d'una botiga d'animals, que veien que es feia gran i no el vendrien. Va ser el primer de tots i ell és l'amo de la casa.

En Benet i la Tuni, junts. Entre ells sempre s'han portat bé.

La Neula és la carinyosa, la pesada i la punyetera. Va ser la penúltima d'arribar i té dominat en Benet.

La Tuni, o Antònia, és la gata més agraïda del món. La vam recollir d'una obra que estava a punt d'acabar. Tenia la pota coixa d'una antiga ferida i la vam recollir perquè no es quedés al carrer. És carinyosa, però quan ella vol i no li agrada gens l'enrenou ni les visites.

També vam tenir la Cendra, que hi tinc la foto al marge dret del bloc. Va morir fa dos anys, el dia del meu aniversari.

3 comentaris:

  1. Quina colla! Sembla que tens un gat escriptor i tot...

    ResponElimina
  2. Mariàngela, sí que ho sembla escriptor, però en realitat és amant de les persones, li encanta estar amb nosaltres, és molt carinyós. Sí Camil·la, és un bon ramat, però fan molt de goig quan anem tots junts a passejar els caps de setmana. Abraçades!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...