dijous, 13 d’abril del 2023

Les tradicions

Quan era petita per Setmana Santa sempre fèiem el mateix: dijous brunyols, divendres d'excursió a bosc amb l'uncle Pere, la tia Marta i les cosines, dissabte a veure els parents a Sant Joan de les Abadesses i diumenge la mona a casa la iaia, la meva padrina. A casa sempre hem seguit la tradicions, ens agrada crear petites rutines dins l'any, així m'ho van ensenyar els meus pares i així també intentem seguir fent-ho ara.


Els meus avis i jo a Beget, vacances de Setmana Santa 1982 a Beget



Aquest any també hem seguit la tradició: hem fet els brunyols, la mona i el tortell de Rams tot junt, abans d'hora. També hem anat d'excursió a la muntanya i no només un dia, sinó quatre, i no ha estat a Sant Joan, però ben a prop, a Rocabruna. I és que a la vida hem de saber ser flexibles per poder gaudir al màxim i si aquest any calia canviar petits detalls, s'ha fet i tot això que hi hem guanyat: passar uns dies en família és molt bonic, crees complicitat, fas bromes, rius, parles, jugues i passeges amb els que estimes, sense presses.




Beget 2023, amb la família remullant-nos els peus.

Avui només un petit record d'aquests dies passats, però també per recordar tots els que ja anem recopil·lant a la nostra memòria: càmpings, cases rurals, dinars i sopars, viatges a Anglaterra i tants moments que encara han de venir. I és que les tradicions hi són només per una cosa: per poder compartir-les amb la gent que estimem. 




2 comentaris:

  1. Bonics records, alguns compartits🥰🥰🥰

    ResponElimina
  2. Gràcies, i tant, segur que en tenim molts de compartits! Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...