dijous, 6 de juny del 2013

Somriure a la vida

Heu ballat mai la música del Telenotícies mentre pareu o despareu taula? Heu posat mai els gots i les olles al rentaplats entonant la musiqueta del Tetris? Heu inventat passos de ball mentre sofregiu la ceba per l'arròs o els macarrons?
 
JO SÍ! M'encanta fer el pallasso al meu dia a dia, a casa, quan em toca fer feines avorrides, pesades o monòtones; em trec la màscara de bibliotecària, de dona responsable i seriosa. I no sóc pas jo sola, des que som dos i des de fa gairebé tres anys, que som tres, compartim aquestes petites bromes. Que ens toca anar a passejar gossos, doncs bé, què millor que canviar lletres a cançons ben conegudes.
Jugant
 
Un exemple: recordeu el famós, i pesadíssim, "envàs on vas?" Doncs vam canviar-li la lletra i la vam dedicar a la nostra gossa, la Neula, que no acaba mai la gana:
 
"encara que sigui una plastaaaa,
la Neula no s'ho menjarà!"
 
La Neula
Va ser el hit durant moltes setmanes a casa, a en Marc el fascinava la musiqueta, i la lletra també, la trobava propera i divertida.
 
Què vull dir amb tot això? Bé, que a vegades no cal esperar que la vida et somrigui, millor somriure a la vida; hem vingut només una vegada a aquest món, mirem de passar-ho tan bé com puguem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...