diumenge, 20 d’agost del 2023

Les vacances en família

S'acosten les vacances, per això m'han vingut a la memòria les de l'any passat, tant especials. Les vam fer amb la Mariàngels i vam anar a Anglaterra a veure la Marta. 

Sempre dic que tinc molta sort de la família que m'ha tocat. Però és que a més a més, he tingut sort amb la  família de l'Eduard. Tant la Mariàngels com la Marta i l'Angelita són ara també la meva família. La Mariàngels sempre atenta i volent ajudar en tot, és una àvia carinyosa i generosa i és com el seu nom indica, un àngel. A l'Angelinta els gairebé cent anys que té  li han près la memòria, però sempre ha estat presumida i coqueta i encara es fixa en com vas vestida i si fas gaire goig. L'anem a veure cada dissabte i junts fem una volta i prenem una orxata. 

La Marta la tenim lluny, a Anglaterra, però sempre que pot ens ve a veure i fa de tia per tots els dies que no ha estat amb els nebots. Nosaltres de tant en tant hi anem, també. Viu al paradís d'Anglaterra, al Lake Disctrict, a Keswick. Un entorn on et trobes un xai a cada cantonada que hi hagi una mica d'herba, una pluja fina i continuada i una fresqueta agradable que engalanen l'estiu de flors i acoloreixen els jardins i els parcs. L'any passat hi vam anar tota la família. Van ser unes autèntiques vacances familiars. 

Vull agrair molt a la Marta i l'Amos per aquest regal, perquè ho tenien tot organitzat, vam fer de tot: anar d'excursió, fer una barbacoa a prop del llac, conèixer o retrobar les seves amistats i família, esmorzars "tipical", menjar pastissos anglesos tant deliciosos, anar amb tren, anar amb bicicleta, fer una visita a Escòcia, buscar bolets i el que més ens va agradar és estar amb ella i gaudir tots junts. 


Ara que tornen a venir les vacances he recordat aquells dies, tant agradables al costat de la gent que estimo. Va ser preciós. Aquest any farem una altra cosa ben diferent i segurament trigarem una mica a tornar a Anglaterra, però esperarem que vingui la Marta per poder-hi tenir llargues converses i gaudir amb ella tant com ens ho permeti el seu temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...