dijous, 2 de juliol del 2009

L'estiu


Per alguns l'estiu és vacances, sol, plaja, gelats, la Festa Major... per altres, com jo, l'estiu és una ombra fresca, un préssec sucós, una banyada a una cala, però sobretot és treballar. I que duri! Avui dia aquesta paraula és un REGAL que no podem menysprear.

L'arribada de l'estiu, però, també ens fa recordar altres coses, sobretot la infantesa: aquells vespres rient amb els nens del carrer, el xiscle de les orenetes, la posta de sol darrere els Carcaixells...uns records que a vegades queden mig esborrats per la memòria i que val la pena guardar-los, ni que sigui en aquest bloc.

Sort en tinc que en un inici d'estiu va néixer la meva germana. Ella és la que sempre m'acompanyarà en la meva vida, podem dir que és una companya de records. Desitjo poder compartir amb ella encara moltes coses, però també és molt agradable que de tant en tant podem parlar de les estones que jo li llegia en veu alta, dels dinars a la font, d'en Roc, del col·legi o fins i tot dels atacs de riure que teníem quan menjàvem meló. Una abraçada Roser, ja saps que t'estimo molt.

2 comentaris:

  1. que bona quets!! sembla que t'hauré de llegir més sovint...sembla que tenim la mateixa idea d'estiu...a més ara li afegiría anar a banyar a les 8 del matí, en principi fa una mica de mandra pero un cop arribes a Sant Pol amb el sol naixent(bueno ja nascut), la mar plana, la sorra neta, l'aigua neta i fresca, la companyia pausada dels avis boya, la sepia que avui he vist....això no té preu per tot lo de més mastercard.(això sobre bastant)

    bueno tornant al teu text, la segona part encar m'ha agradat més!!! no puc escriure més tic a la feina fins la propera...

    una abraçada

    firmat
    si de cas ja repetiré

    ResponElimina
  2. Xulo el comentari!!! Hem rigut una estona amb l'Eduard, sobretot amb això de la teva firma. Petons!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...