dimarts, 14 de juliol del 2009

Un dia


Un dia pot ser ple d'alegries, però també pot ser una rutina. Perquè això no passi hem de ser positius i buscar petites felicitats que podem agafar si allarguem la mà.

Un dia obro aquest bloc i... dolcíssim! Llaminer i engrescador, em van donar força i energia.


Un altre dia l'atzar em va portar a aquest altre bloc i... excepcional! Literatura i records de fa temps. Un retrobament que em va dibuixar un somriure als llavis tota la jornada.

I és que un dia pot ser una sorpresa: bona o dolenta. Per desgràcia la vida és així i també existeixen els mals moments. Però perquè no pensar que els mals moments existeixen per apreciar els bons?

4 comentaris:

  1. La vida té bons moments i moments dolents, hi han etapes a la vida difícils de superar....Però s'ha de caminar sempre endavant! S'han de disfrutar els bons moments i afrontar els dolents i aprendre dels dos.

    ResponElimina
  2. Acabo de donar una ullada al teu blog. M'agrada el què dius. Crec com tu, s'ha de ser positiu i mirar tot amb un somriure, omplir-te de tot el més bo i agradable perque després faci coixí per rebre les punxes dels esbarzers, i recollir d'allà les boníssimes mores, guardar-ne unes quantes, afegir sucre i fer-ne confitura. Així es viurà la felicitat doble i obliderem les esgarrinxades.

    ResponElimina
  3. Gràcies Maria Antònia per les teves paraules tan boniques. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. per això hem d'aprendre a aprofitar els bons moments, i exprimir-los al màxim amb golafreria

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...