dimarts, 28 d’abril del 2009

Aniversaris

La setmana passada i part d'aquesta hem tingut aniversaris i sants a tota pastilla, un l'hem celebrat amb un bon arròs i molta alegria.

El Sant Jordi i la Mare de Déu de Montserrat, els vam amanir amb una mica de festa i berenar, però sobretot em va quedar per felicitar el més important. El dia 22 d'abril de fa 32 anys una pageseta moreneta de la Vall d'Aro i un melenes de Sant Feliu van sembrar una llavor, la de la família.

Ara aquesta llavor s'ha convertit en tot un arbre fort i robust, com aquest til·ler, amb moltes imatges i paraules viscudes, però també amb molta vida per endavant. Només puc dir que és una sort formar part d'aquest arbre i que m'en sento molt orgullosa. Per molts anys!

4 comentaris:

  1. Molt bones Cristina,

    Felicitats pel Bloc i per donar a conèixer la Vall d'Aro en el seu conjunt. Uns textos i fotografies interessants. Si et sembla, i no em dius el contrari, posarem un enllaç al bloc que administrem. Així podrà arribar a més gent.

    Felicitats de nou
    Josep M. Bas

    ResponElimina
  2. Cap problema Josep Maria, encantada!

    ResponElimina
  3. Magnífic til·ler, precioese fotos, un bloc (o blog) que dóna gust de veure.Et torno la visita de l'altre dia a "Can porquet".Petons.

    ResponElimina
  4. Gràcies Tatay! Molt benvingut. Com veuràs et poso a la meva llista de blogs (tots 2!) m'encanta el teu bon humor. Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...