divendres, 26 d’agost del 2011

El misteri de la pàgina següent

Una tarda qualsevol, en Marc juga, jo el vigilo d'aprop. Sé que agafarà un llibre dels seus i que en girarà les pàgines un i altre cop. I és que qui es pot resistir a saber què hi ha a la pàgina següent?

Alguns adults encara conservem la il·lusió i la màgia de girar pàgines. Però no tothom, és una llàstima. Llegir és bo: per la imaginació, per aprendre a expressar-se, a escriure i en conseqüència a trobar feina, a saber ordenar els pensaments, a saber aprendre més ràpidament i sobretot a ser una mica més feliç. Què cal llegir? El que vingui de gust, SENSE OBLIGACIONS. Aquí és allà on ens equivoquem. Revistes, còmics, novel·les romàntiques, blocs... tot és vàlid, només cal que es creï aquest misteri que anima a girar una pàgina (o bloc) rere una altra.

Ara, un cop acabat aquest escrit, me'n vaig a llegir, que sembla que el llibre que tinc a la tauleta de moment m'agrada. Apa doncs, molt bona lectura!

2 comentaris:

  1. Ei!!! Quin és aquest llibre tan interessant que no et permet escriure més. Estava molt interessant la teva entrada!!! I la foto d'en Marc.
    Espero que siguis tan feliç com l'energia que em transmet a través de les paraules que encadenem amb el teclat, però des del fons de l'ànima.

    Mua!

    Mireia

    ResponElimina
  2. Gràcies per les teves paraules, guapa! Doncs ara llegeixo "La hija de Robert Poste" de la Gibbon. M'agrada perquè passa en un entorn típic anglès de la zona rural, però no m'agrada gaire l'humor que gasta, ja se sap l'humor anglès... Petons!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...