divendres, 25 de desembre del 2009

Bon Nadal!

Nadal m'agrada: fer el pessebre, abraçar-se amb tothom, estar amb els que estimes, menjar coses bones: trinxat de col i patata, canelons, rostit, pica-pica elaborats; cuinar amb ganes, riure, xerrar en les llargues sobretaules, cantar nadales amb la coral, a la dutxa, al cotxe, al carrer... No tinc remei, el Nadal m'agrada.
Hi ha gent que li fa gràcia que m'agradi tant, hi ha gent que no ho entén, però el que jo voldria és que tots passem un Nadal alegre i divertit, intentant valorar tot allò que té de bo la vida (que no és poc!)




MOLT BON NADAL!

dimarts, 22 de desembre del 2009

De la Vall d'Aro a la Vall de Boí

La fred, l'art romànic i el parc natural d'Aigües Tortes.

Relax, silenci, descans, però no hi ha res com tornar a casa.





dimecres, 2 de desembre del 2009

Pa negre, acabat

Pa negre, de l'Emili Teixidor. A primer cop d'ull em feia una maaandra!! Però després va resultar ser molt interessant, sobretot pel que fa al vocabulari. Vaig tornar a reviure frases fetes, expressions que es deien quan era petita, fins i tot allò del "rei que tenia el cul vermei..." I és que el personatge millor de la novel·la és l'àvia Mercè, la tradició popular amb cames. Jo també vaig tenir una àvia Mercè, bé, més aviat una besàvia. La iaia Mercè.

Sempre feia puntes de coixí: boixet cap aquí i boixet cap allà i mentre movia les mans feia "sssss" amb la boca. M'agradava, era una estona de silenci i relax. Poques coses més en recordo d'ella: un mocador al cap, "cubos" amunt i avall i referències d'ella en els comentaris d'avis, pares i oncles. Diuen que cuinava molt bé i que si entraves a la cuina per picar, sense que t'adonessis de res ja tenies un grapat de sal a la boca.

Em reservo un espai en aquest post per posar una foto que tinc amb ella.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...